Wijnen

Wij bieden u een gevarieerd aanbod wijnen én met veel op maat gemaakte geschenken.  U kunt ons uitgebreide assortiment wijnen bekijken bij onze wijnimporteur Neerlands Wijnhuis waar we al tientallen jaren mee samenwerken.

Bekijk het assortiment

Het aanbod is zeer gevarieerd.  Sterke kernpunten vormen de wijnlanden: Duitsland, Frankrijk, Portugal, Spanje en Italië maar ook zo goed als andere wijn producerende landen zijn beschikbaar met een breed assortiment! Een inkoopcommissie toetst de kwaliteit van de wijnen alvorens deze worden ingekocht. Naast ons vaste team van wijninkopers betrekken wij hierin ook een aantal onafhankelijke wijnprofessionals.

Wij leveren aan detailhandel, horeca en particulieren. Voor uitgebreide productinformatie kunt u contact opnemen met Kees Schouten via 06- 51196797 of per mail:  info@noordelijkwijnhuis.nl

Detailhandel: slijterijen, kaas-, wijn- en delicatessenzaken. Relaties kunnen altijd bij ons terecht voor uitgebreide productinformatie. Proefnotities van onze wijnen kunt u downloaden.

Gastronomie: van de kleine brasserie tot aan de top-gastronomie. Zoekt u een eigen etiket voor de huiswijnen van uw restaurant? Dan bieden wij u volop mogelijkheden.

Wijngeschenken/kerstpakketten: Wij bieden u een gevarieerd aanbod met veel op maat gemaakte geschenken.